Agriturismo Bindozzino

Bezoek Val d'Orcia en verblijf in een vakantieboerderij

Het vakantiehuis is gelegen op een uitstekende locatie, in de rustige streek Val d'Orcia. Nabij gelegen zijn de dorpen Montalcino en Castiglione d’Orcia.
Agritoerisme in Val d'Orcia: uitzicht vanuit het westen Dit grote, landelijke huis is verdeeld in twee afzonderlijke appartementen. In beide appartementen is een badkamer, keuken en tv met satellietontvangst aanwezig en elk heeft zijn eigen aparte toegang. Op minder dan 10 minuten te voet vindt u het dichtbijzijnde supermarkt en enkele kleine winkels.

In de tuin zijn tafels en stoelen beschikbaar voor als u buiten wilt dineren, ontspannen met een boek of zonnebaden. Een barbecue staat ook tot uw beschikking.

bedroom in the apartment no. 1 Appartement no 1: Een oppervlakte van ongeveer 90 m2. Het bestaat uit twee slaapkamers, een studio, een woonkamer met keuken en een badkamer.
Bedden: 4 + 2.
Inclusief beddengoed: ja.
Inclusief handdoeken: ja.
Inclusief ontbijt: nee.

Prijs per week Aantal personen
490,- euro maximaal 2 volwassenen*
590,- euro maximaal 4 volwassenen*
Living room inside apartment no. 2 Appartement no 2: Heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Het bestaat uit een slaapkamer, keuken, eetkamer en badkamer.
Bedden: 2 + 2.
Inclusief beddengoed: ja.
Inclusief handdoeken: ja.
Inclusief ontbijt: nee.

Prijs per week Aantal personen
400,- euro maximaal 2 volwassenen*Geniet van de charme en de privacy van de locatie op zijn best!

Als in het jaar 2013, is er ook voor het gehele jaar 2015 een verhuur optie beschikbaar: het hele vakantiehuis kan gehuurd worden tegen een gereduceerde prijs (ten opzichte van de prijzen van de twee appartementen).

Standaard seizoen prijzen


Prijs per week Aantal personen
690,-- euro per week, i.p.v. 890,-- maximaal 4 volwassenen*
790,-- euro per week, i.p.v. 990,-- maximaal 6 volwassenen*


Hoogseizoen prijzen (week van 15 augustus, dagen rond Pasen)


Prijs per week Aantal personen
890,-- euro per week, i.p.v. 1090,-- maximaal 4 volwassenen*
990,-- euro per week, i.p.v. 1190,-- maximaal 6 volwassenen*


* Als u kinderen heeft, emailt u dan alstublieft hoeveel en hun leeftijd, zodat wij u kunnen laten weten wat voor hen de kosten zullen zijn.

Wilt u verdere informatie hebben over de vakantieappartementen? Of wilt u reserveren? Stuurt u ons dan een email in het Engels: we zullen u snel en uitgebreid antwoorden.